For Whom are Shiatsu treatments helpful. Intake talk

Voor Wie

Iedereen kan baat hebben bij een shiatsu behandeling, omdat het je eigen energie aanspreekt.

Ik richt mij op klachten met een mentale, emotionele of psychische component. 

Shiatsu pressure on arm and shoulder

Je voelt je niet lekker in je vel. Misschien zijn het veranderingen in je persoonlijke situatie, studie of werk. Of je hormonen gaan tekeer. 

Je piekert, maakt je zorgen. Je kan moeilijk dingen loslaten en vindt het lastig om beslissingen te nemen. Je voelt je moe of gefrustreerd.

Je bent duidelijk uit balans, kan moeilijk ontspannen en van leuke dingen genieten.

Na een heftige gebeurtenis ben je niet meer dezelfde. Dat kan een diagnose van kanker zijn, het verlies van wat je dierbaar was of een andere traumatische gebeurtenis. Maar ook door langdurige blootstelling aan nare en stressvolle omstandigheden, bijvoorbeeld in je kindheid of jeugd.

Je hebt angsten gekregen, kan niet meer goed slapen, heb last van nachtzweten. Je voelt je boos, verdrietig of neerslachtig.

Je bent continu emotioneel of kan je emoties juist niet uiten.

Psychische en emotionele klachten gaan vaak samen met fysieke klachten. Onrust in je lijf, druk op je borst, hyperventilatie, onverklaarbare pijnklachten. Maar ook PMS, fibromyalgie of prikkelbare darm syndroom.

Onderliggend is je energiebalans verstoord. Door je energie weer te laten stromen nemen de klachten af.

Shiatsu versterkt het zelf genezend vermogen en helpt daarmee om te herstellen.

“Wat ik fijn vond tijdens de behandelingen was dat ik niet hoefde te praten, En dat ik de energie door het hele lichaam voel stromen. Voordien was ik moe en kon ik niet slapen, nu kan ik slapen als ik moe ben.” 

Cliënte, 30 jaar

“Ik vind dat het heel rust gevend is en Piet maakt me altijd rustig.”

Rosalie, 10 jaar