Piet Leunis practising Shiatsu

Piet Leunis

Ik ben shiatsu therapeut, afgestudeerd aan de 4-jarige Beroepsopleiding Iokai Shiatsu. Ik heb mijn praktijk in Utrecht sinds 2016.

De aandacht die ik nu in behandelingen geef is er niet altijd geweest. Ik ben een rationeel type en heb lang niet veel aandacht gegeven aan mijn eigen gevoel en was daardoor ook niet zo bewust van mijn lichaam. Ik werkte aan veranderingen in de samenleving en heb jarenlang internationale mensenrechten projecten gecoördineerd.  

Een aantal jaren geleden kreeg ik de behoefte om meer in het moment te zijn (en mijn werk daardoor nog beter te kunnen doen smiley-face). Een mindfulness cursus bracht mij dichter bij mijzelf. Daarna ben ik begonnen met yin yoga, elke keer een cadeautje voor mijzelf

Door mijn opleiding heb ik ervaren dat de energie die door het lichaam stroomt geen abstract begrip is, maar te voelen en te beïnvloeden. Ik geef shiatsu met veel plezier en voel me bevoorrecht om jou in je energie te mogen versterken.

“De shiatsu behandeling van Piet heb ik als bijzonder ervaren. Het is op een zachte en rustige manier een reset voor mijn lichaam.
Ik voelde diepe ontspanning en ook voelde ik rust in mijn hoofd.” 

Petra, Pilates docente